Gjerlev Håndværker- og Borgerforening

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Foreningsadresse: Østermarksvej 28, 8983 Gjerlev

CVR nummer 3196755 frivillig forening


Årsbrev 2020

Efteråret 2020 kalder på os / år 2021 er lige om hjørnet. Et mindeværdigt år for alle, hvor vi har levet med påkrævede og nødvendige restriktioner. Kravene til færre forsamlinger har bevirket, at rigtig mange festlige arrangementer blev aflyst, og virussen ved vi stadig vil påvirke vores hverdag og verdens gang for endnu en rum tid.

Fastelavnsfesten med tøndeslagning blev som vanligt afholdt i Gjerlev Minihal. I år var det søndag den 23. februar og igen med stor tilslutning fra den unge generation. Byen og omegns børn og forældre mødte som altid op til en fornøjelig eftermiddag.

Men, så kappede regeringen tråden den 11. marts. G.H.B’s arrangementer over et forår og sommer måtte aflyses. En underlig fornemmelse at tænke tilbage på i skrivende stund.  

Uro og hærværk har præget Gjerlev by i sommer. Personer blev hårdt ramt. De materielle skader var der en løsning på. På festpladsen slap vi med en kasten rundt med borde og bænke, og mål og bolde fik sig en ny plads i byen for en stund. Alt ser nu ud til at være tilbage igen, – dog på lidt andre pladser.

Konfirmationerne i Enslev og Gjerlev Kirke fik også ny dato, og den 5. september opsatte vi flag ved Enslev Kirke og dagen efter i Gjerlev by søndag. Endnu engang vil vi minde om, at hvis i som forældre ønsker en flagallé hjemme, eller hvor festen skal holdes, så kontakt os, og der kan afhentes gratis flag til en konfirmationsdag.

Tænding af byens juletræ på Akseltorvet nærmer sig med hastige skridt. Vi skal nok informere om det sociale arrangement inden den kommende julemåned december.

Pas godt på dig selv. Se lyst på livet, vær munter og glad.

Årligt medlemskab af G.H.B.

Vi siger på forhånd tak for jeres indbetaling til foreningen, og håber at du og din familie stadig vil støtte med en indbetaling på kr. 100,00. Beløbet kan du indbetale på konto 9363-3970001483 – eller på MobilePay 75543.

Bestyrelsen i Gjerlev Håndværker- og Borgerforening www.gjerlevby.dk under foreninger


Årsbrev 2019

Vedtægterne for Gjerlev Håndværker- og Borgerforening

Bestyrelsen for G.H.B.

Foreningskoordinator Else Mikkelsen, tlf. 8647 4685

Kasserer Jesper Nørgaard Hansen

Christina Bianca Rasmussen

Christina Høj Holm

Morten Mikkelsen

Bjarne Simonsen

Arne R. Christensen