Gjerlev Håndværker- og Borgerforening

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Foreningsadresse: Østermarksvej 28, 8983 Gjerlev

CVR nummer 3196755 frivillig forening


Årsbrev 2021

Et par års sommermåneder er smuttet forbi os, og epidemien har haft den afgørende indflydelse på G.H.B.’s mulighed for aktiviteter. Et par anderledes år, hvor vi ikke har haft grønt lys, og dermed mu-ligheden for at arrangere og samle byen til nogen form for lokale, sociale og traditionsrige arrangementer på Festpladsen. 

Nu ser vi kun fremad over en kommende vinter og et kommende forår med sommer og sol i fokus.

Slut juni måned havde vi den glæde at kunne invitere til Mek Pek’s solo Åh abe show på festpladsen. Over 200 deltagere mødte op. Børn med bedsteforældre eller far og mor. Det var en glæde, og et par fornøjelige timer for alle. Et beløb var ansøgt til dagen og skænket fra Landsbypuljen under Randers Kommune. En dejlig oplevelse, hvor børnene tilmed nød gratis slik og sodavand.

Som nyt tiltag i Gjerlev må vi som borgerforening fremhæve åbningen af Klub’n på den gamle skole. Et tiltag under Boldklubben 65, der er med til at sørge for at ungdommen i byen, som et aktivitetstilbud, har et sted at mødes i trygge rammer. Et initiativ der samler og styrker fællesskabet i vort lille lokalsamfund.

Vi må ikke glemme, at det er far, mor og de unge, – der er byens fremtid.

Søndag den 28. november, 1. søndag i Advent, tænder vi byens juletræ på Akseltorvet. Træet tændes kl. 16.15. Der er glögg og æbleskiver, samt julekalendere til alle fremmødte børn. Vi synger, som det sig hør og bør, julen ind på behørig vis. I hører nærmere fra os.

Bestyrelsen Gjerlev Håndværker- og Borgerforening


Årligt medlemskab af Gjerlev Håndværker- og Borgerforening

Vi siger på forhånd tak for jeres indbetaling til foreningen, og håber at du og din familie vil støtte med en indbetaling på 100,00 kr.

Beløbet kan indbetales på konto 9363-3970001483 – eller via Mobil pay på 75543.

Tak / G.H.B.


Årsbrev 2020

Årsbrev 2019

Vedtægter


Bestyrelsen i Gjerlev Håndværker- og Borgerforening 

Foreningskoordinator Else Mikkelsen, tlf. 8647 4685

Kasserer Jesper Nørgaard Hansen

Christina Bianca Rasmussen

Christina Høj Holm

Morten Mikkelsen

Bjarne Simonsen

Arne R. Christensen