Gjerlev Håndværker- og Borgerforening

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Foreningsadresse: Østermarksvej 28, 8983 Gjerlev

CVR nummer 3196755 frivillig forening


Opdateret januar 2024

Årsbrev 2023

År 2023 er nu lagt bag os

Sol og sommer fik vi. Juni måned blev den perfekte måned for afholdelse af årets Byfest og Sct. Hans aften. Og ikke mindst glæder det os som arrangører, at et kæmpe fremmøde gives fra by og opland til disse arrangementer. Stor tak for opbakningen til jer alle.

Året bød også på det vådeste år i dansk vejrhistorie. Men, med henblik på den kommende sommer, fik vi ryddet op på arealet i bunden af Festpladsen. Igennem flere år har det ikke været tilgængelig. Huset, toiletter, døre blev gennemgået, skur blev ryddet og kørt væk. Alt ved hjælp af rigtig mange frivillige hjælpere. Stor tak til frivilligheden i byen. Uden jeres hjælp til foreningen var arbejdet ikke muligt.

I bunden af Festpladsen er der nu plantet frugttræer, som vi håber på sigt kan blive til glæde for byens borgere. Randers Kommune har flere genbanker som denne i form af diverse frugttræer. Projektet er støttet af Nordea Fonden og Randers Regnskov. Vi håber alt går vel.

Huset på Festpladsen har længe trængt til en kærlig hånd. Sparekassen Danmark, fonden Gjerlev-Enslev har efter ansøgning doneret 100.000 kr. til Gjerlev Håndværker- og Borgerforening. Når foråret arter sig bliver der lavet forbedringer på huset. Stor tak siger vi til Sparekassen Danmark Gjerlev.

Søndag den 3. december sang vi Julen ind. Juletræet blev tændt til stort fremmøde på Akseltorvet, og efterfølgende fulgte mange børn og voksne med til en sammenkomst med julestemning i Aktivitetscenteret.

Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Vi glæder os til at se jer til de kommende arrangementer.

Generalforsamling 2024 i Gjerlev Håndværker- og Borgerforening afholdes i Gjerlev Forsamlingshus 22. februar 19.00.

Årligt medlemskab af Gjerlev-Håndværker og Borgerforening

Vi siger på forhånd tak for jeres indbetaling til foreningen, og håber, at du og din familie vil støtte med en indbetaling på 100,00 kr.

Beløbet kan indbetales på konto 9363-3970001483 – eller via Mobil Pay på 75543. De bedste hilsner fra G.H.B.


Årsbrev 2023

Årsbrev 2022

Årsbrev 2021

Årsbrev 2020

Årsbrev 2019

Vedtægter


Bestyrelsen i Gjerlev Håndværker- og Borgerforening 

Morten Mikkelsen

Christina Bianca Rasmussen

Bjarne Simonsen

Kasserer: Jesper Nørgaard Hansen

Arne R. Christensen

Foreningskoordinator Else Mikkelsen, tlf. 2448 8138

Suppleant: Mogens Velling

Revisorer: Ivan Nielsen og Ingelise Jensen